Boekhorststraat 93 en 95

Boekhorststraat 93
Pand dat wellicht dateert uit de 17de eeuw ter breedte van twee venster- assen en bestaande uit parterre, verdieping en schilddak, waarvan de nok evenwijdig loopt aan de straat. Dakkapel. Het schilddak loopt door over het belendende no. 95 Gesausde gevel onder rechte houten kroonlijst. Houten winkelpui uit het derde kwart van de 19de eeuw.
Gebouw van algemeen belang voor de gemeente 's-Gravenhage wegens de architectuur-historische waarde.

Boekhorststraat 95
Pand ter breedte van twee vensterassen, bestaande uit parterre, verdieping en schilddak, waarvan de nok evenwijdig aan de straat doorloopt over het belendende nr. 93. Het wellicht uit de 17de eeuw daterende huis heeft een gevel met rechte houten kroonlijst en geprofileerde vensteromlijstingen.