Koninginnegracht 110

Registerblad

Pand met lijstgevel in sobere vormgeving, ca. 1875. Parterre, verdieping en schilddak, breedte twee vensterassen.

meer weten
Onderdeel van twee panden (nrs. 110 en 111/112) uit ca. 1875 achter een doorlopende voorgevel in een traditionele vormgeving. Beide panden bestaan uit twee bouwlagen onder een met pannen gedekt schilddak. Nr. 110 is twee vensterassen en nr. 111/112 drie vensterassen breed. De parterre is in de loop van de 20ste eeuw vervangen door de huidige pui die de gehele breedte van de voorgevel beslaat. In de muurdammen zijn gebeeldhouwde gevelstenen aangebracht met afbeeldingen die aan een autoherstelplaats refereren.