Koninginnegracht 66

Registerblad

Pand met lijstgevel in eclectische trant, ca. 1882. Met hardsteen bekleed souterrain, voor het overige in schoon werk uitgevoerde gevel met ge- pleisterde banden. Kroonlijst met consoles in neo-Lodewijk XIV stijl. De derde vensteras van links is als risaliet uitgevoerd en bevat de ingang waarboven een balkon met balustrade, gedragen door consoles. De vensters van beletage en verdieping zijn gekoppeld; die in de verdieping dragen hoofdgestellen, met uitzondering van het venster in de risaliet, dat een fronton heeft. Dakkapel met gebogen fronton. De vensters van het souterrain hebben decoratief roosterwerk.