Nobelstraat 22 t/m 22b

Registerblad

Aan drie zijden vrij gelegen 18de eeuws pand onder twee schilddaken, bestaande uit parterre, verdieping en zolderverdieping. Geknikte en bepleisterde voorgevel van drie vensterassen met een iets naar voren gelegen middenas. Vensters met geprofileerde houten raamomlijsting, ondergevel versoberd en met houten waterlijst; vensters boven de in de middenas gelegen ingang dichtgezet. Linker zijgevel op vlucht met twee vensters onder rollagen, waarvan er één is dichtgezet. Rechter zijgevel bepleisterd met op de parterre vier ramen en twee deuren en op de verdieping vier vensters waarvan er één is dichtgezet.

Gebouw van algemeen belang voor de gemeente 's-Gravenhage wegens zijn architectuur-historische waarde.