Stille Veerkade 23b - 25 - 27

Stille Veerkade nrs.23b/25:
Pand uit het derde kwart van de 19de eeuw, bestaande uit parterre, ver dieping en schilddak met dakkapel. Eenvoudige lijstgevel. In baksteen gebosseerde onderpui met hardstenen plint, deur met geprofileerd kalf en venster met zesruitsschuiframen.

Gebouw van algemeen belang voor de gemeente 's-Gravenhage wegens de architectuur-historische waarde.

Stille Veerkade nr.27:
Bedrijfspand uit het derde kwart van de 19de eeuw. Puntgevel opgetrokken uit rode en gele baksteen met in baksteen gebosseerde onderpui, hardstenen plint en cordonlijsten, acroteria op de hoeken van de puntgevel en overhoeks toppilaster met bekronend siersmeedwerk en windwijzer. Hijsbalk. In de onderpui een venster met zesruitsschuifraam en een dubbele deur met panelen en siertraliewerk voor het bovenlicht.

Stille Veerkade 27
Stille Veerkade 23b/25