Besseling, J. Th.
Registerblad

Pand uit 1882 blijkens jaartal in de erker. Souterrain, belétage en twee verdiepingen. Parterre bekleed met hardsteen. flauw getoogde vensters in geprofileerde omlijstingen. Deur met panelen uit de bouwtijd. Tegen de belétage een driezijdige erker, rustende op een console en versierd met friezen, waarin acanthusranken en siervazen. Op de hoeken gecanneleerde pilasters met composiete kapitelen. De erker wordt bekroond door een balustrade waarop een gietijzeren sierhek. Stucplafonds en trap in eclectische trant.

De waarde van het pand als monument wordt nog versterkt door het feit dat het deel uitmaakt van een gaaf bewaard stedenbouwkundig ensemble dat karakteristiek is voor de tweede helft van de 19de eeuw.