Dunne Bierkade 29, 30 en 31

Dunne Bierkade 29
Rechter deel van een geheel bestaande uit parterre en verdieping onder twee schilddaken. Het gebouw is waarschijnlijk vlak na het midden van de 19de eeuw opgericht, maar toont in een aantal opzichten de stijl van de eerste helft van de 19de eeuw. Deur en omlijsting met hoofdgestel, twee smeedijzeren waaierhekken. De deuromlijsting omvat de paneeldeuren van nr. 29 en 30. In de gevel T-ramen en een zesruitsraam boven de ingang. De brede dakkapel wordt bekroond door een fronton.

Gebouw van algemeen belang voor de gemeente 's-Gravenhage wegens de architectuur-historische waarde.

Dunne Bierkade 30 en 31
Linker deel van een geheel, bestaande uit parterre en verdieping onder twee sohilddaken. Het gebouw is waarschijnlijk vlak na het midden van de 19de eeuw opgetrokken maar toont in een aantal opzichten de stijl van de eerste helft van de 19de eeuw:
rechts (nr. 30) paneeldeur met bovenlicht en snijraam in een omlijsting met hoofdgestel ( dat tevens de deur van ur. 29 omvat ) en in de derde as van links eveneens een paneeldeur (nr. 31) met bovenlicht en snijraam in een omlijsting met hoofdgestel. Op de stoep twee smeedijzeren waaier-hekken. In de gevel zesruitssohuiframen. De brede dakkapel met frontons is in latere tijd aan beide zijden vergroot.